12/06/2016

FESTIVALI I TALENTEVE PER FEMIJE, Edicioni i IV

    Lërini fëmijët të vijnë tek unë… Rreth 100 fëmijë Adventistë nga e gjithë Shqipëria u mblodhën sot në Kishën e Durrësit për të lavdëruar Zotin me talentet që ai ju ka dhuruar. “Lërini fëmijët të vijnë tek unë, e tyre është Mbretëria e Perëndisë”… Kjo ishte kryefjala e Festivalit të IV të talenteve për fëmijë, të Kishës Adventiste të Ditës së Shtatë në Shqipëri, mbajtur sot në datën 11 qershor në Kishën e Durrësit. Departamentet e fëmijëve të Kishave Adventiste Korcë, Pogradec, Elbasan, Tiranë qendër, Tiranë lindje, Fushë Krujë, Durrës kishin përgatitur një program adhurimi tepër të larmishëm me pjesë teatrale, pjesë instrumentale, këngë, poezi, lojëra për sabatin e sotëm, duke krijuar një ambient të ngrohtë plot gjallëri. Përvec adhurimit të përgatitur nga vetë fëmijët, patëm kënaqësinë dhe privilegjin të kishim të dëgjonim fjalën e Zotit nga e ftuara speciale Klaire Sanches, Drejtuese e programit Messy Church dhe Alester…. Drjetuesi i Departamentit të të rinjve për Divizionin Transeuropian, të […]
19/01/2015

23-25 janar #ConnectToEscape SHQIP – Live 20:00 @ lctv.today

Na ndiqni te premten, te shtunen dhe te dielen, ora 20:00 ne lctv.today — me shume detaje se shpejti…
07/01/2015

Kisha Adventiste 10 Dite Lutje

Bashkohuni me ne ne lutje gjate 7-17 janar. Per me shume informacion Zoti ju bekofte!
24/11/2014

Mirësevini – Welcome!

<a href="http://adventist generic cialis no prescription.al/wp-content/uploads/2014/11/sda-logo-alb.png”> Mirësevini në faqen zyrtare të Misionit Shqiptar të Kishës Adventiste® të Ditës së Shtatë, regjistruar ligjërisht si “Kisha Adventiste në Shqipëri”. Gjithashtu, ju ftojmë përzemërsisht të na ndiqni  në Facebook & Twitter. Faleminderit dhe Zoti ju bekoftë!Welcome to the official page of the Albanian Mission of Seventh-day Adventists®. We also kindly invite you to follow us on Facebook & Twitter. Thanks and God bless you!