Uncategorized

07/01/2015

Kisha Adventiste 10 Dite Lutje

Bashkohuni me ne ne lutje gjate 7-17 janar. Per me shume informacion Zoti ju bekofte!
24/11/2014

Mirësevini – Welcome!

<a href="http://adventist generic cialis no prescription.al/wp-content/uploads/2014/11/sda-logo-alb.png”> Mirësevini në faqen zyrtare të Misionit Shqiptar të Kishës Adventiste® të Ditës së Shtatë, regjistruar ligjërisht si “Kisha Adventiste në Shqipëri”. Gjithashtu, ju ftojmë përzemërsisht të na ndiqni  në Facebook & Twitter. Faleminderit dhe Zoti ju bekoftë!Welcome to the official page of the Albanian Mission of Seventh-day Adventists®. We also kindly invite you to follow us on Facebook & Twitter. Thanks and God bless you!