<a href="http://adventist generic cialis no prescription.al/wp-content/uploads/2014/11/sda-logo-alb.png”>almbanner_smallest

Mirësevini në faqen zyrtare të Misionit Shqiptar të Kishës Adventiste® të Ditës së Shtatë, regjistruar ligjërisht si “Kisha Adventiste në Shqipëri”. Gjithashtu, ju ftojmë përzemërsisht të na ndiqni  në Facebook & Twitter. Faleminderit dhe Zoti ju bekoftë!sda logo albWelcome to the official page of the Albanian Mission of Seventh-day Adventists®. We also kindly invite you to follow us on Facebook & Twitter. Thanks and God bless you!