LAJME

August 19, 2019

Rinia e Gjalle

Konferenca  “Rinia e Gjallë” Për të diskutuar sesi adoleshentët dhe të rinjtë mund të bëjnë zgjedhje të shëndetshme në shoqërinë e sotme, rreth 105 persona morën […]
July 10, 2019

Udhëheqësia Transformuese – Pjesa 2

Nuk është asnjëherë mjaftueshëm të marrësh leksione për udhëheqësine. Udhëheqës na takon të jemi në shumë situata jete, në familje, shoqëri, marrëdhënie pune etj, edhe nëse […]
April 15, 2019

Kisha Strehuese e Gjeneratave (iCOR)

Konferenca Rinore : “Kisha Strehuese e Gjeneratave” Departamenti i Rinisë së Kishës Adventiste të Shqipërisë me mbështetjen e Divizionit Trans-Europian të Kishës Adventiste të Ditës së […]
parallax background

KURSE BIBLIKE FALAS ME KORESPONDENCE

Zbuloni me teper per Zotin, Biblen, lutjen, marredheniet sociale, dhe shendetin ne kurset me korespondence.

parallax background

NA NDIHMONI TE NDAJME

DASHURINE DHE BESIMIN TONE

 

Albanian