Markelian Frasheri

January 19, 2015

23-25 janar #ConnectToEscape SHQIP – Live 20:00 @ lctv.today

Na ndiqni te premten, te shtunen dhe te dielen, ora 20:00 ne lctv.today — me shume detaje se shpejti…
January 7, 2015

Kisha Adventiste 10 Dite Lutje

Bashkohuni me ne ne lutje gjate 7-17 janar. Per me shume informacion Zoti ju bekofte!
December 5, 2014

Festival Besimi – ADRA Albania

Miresevini ne Festivalin Special te Besimit organizuar nga ADRA Albania & Kisha Adventiste në Shqipëri! Me pjesemarrjen e drejtuesve te Unionit Adriatik – Mesazhi nga Beatrice Charlotte Kastrati, Drejtore […]
November 26, 2013

Heronj Shqiptarë të Besimit

When you use Google services, you trust us with your information. This Privacy Policy is meant to help you understand what data we collect, why we […]
Albanian