Lajme

August 19, 2019

Rinia e Gjalle

Konferenca  “Rinia e Gjallë” Për të diskutuar sesi adoleshentët dhe të rinjtë mund të bëjnë zgjedhje të shëndetshme në shoqërinë e sotme, rreth 105 persona morën […]
July 10, 2019

Udhëheqësia Transformuese – Pjesa 2

Nuk është asnjëherë mjaftueshëm të marrësh leksione për udhëheqësine. Udhëheqës na takon të jemi në shumë situata jete, në familje, shoqëri, marrëdhënie pune etj, edhe nëse […]
April 15, 2019

Kisha Strehuese e Gjeneratave (iCOR)

Konferenca Rinore : “Kisha Strehuese e Gjeneratave” Departamenti i Rinisë së Kishës Adventiste të Shqipërisë me mbështetjen e Divizionit Trans-Europian të Kishës Adventiste të Ditës së […]
March 20, 2019

Familja në Fokus

25-27 Shkurt 2019   Ky ishte viti i dytë rradhazi që Kisha Adventsite në Shqipëri në bashkëpunim me departamentin e Familjes së Divizionit Trans-Evropian të Kishës […]
March 19, 2019

Udhëheqësia Transformuese

5-9 Mars 2019   Kisha Adventiste në Shqiperi kishte kënaqesine të ftonte Pastor Juljan Kastratin për të drejtuar një cikël seminaresh kreativ katër ditor, në fushën […]
March 17, 2018

Dita Globale Rinore – 2018

Kishat e Tiranes Qender dhe Lindje Edhe kete vit kishat e Tiranes Qender dhe Tiranes Lindje u perfshine ne menyre aktive ne Diten Boterore te Rinise […]
November 16, 2017

Inaugurimi i kishes Tirana-Qender

Ora 11:00 e datës 11 Nëntor 2017 nuk ishte një e shtunë e zakonshme për Kishën Adventiste Tiranë-Qendër. Ajo shënoi hapjen e një kapitulli të ri […]
June 2, 2017

Festival Besimi Korce 2017

Sabatin e 27 Majit gjithë kishat Adventiste në Shqipëri u mblodhën së bashku për të adhuruar Zotin në një festival besimi në kishën e Korçës. Adhurimi […]
March 19, 2017

Dita Botërore Rinore – Mars 2017

Kisha Adventiste në Shqipëri i është bashkuar nismës “Global Youth Day” (dita botërore rinore) të kishës Adventiste në mbarë botën që në fillimet e saj. Kjo […]
Albanian